Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

STEIN, LB — Ik heb een opmerkelijk "luchtschip" waargenomen, tenminste het leek niet op een vliegtuig maar vloog en was groot. Ik noem het voor het gemak maar "het object". Ik heb fotos gemaakt. Misschien kunt u me vertellen wat het is?

Ik reed door Stein (Limburg) op donderdag 21 december en raakte gedesorienteerd omdat ik deze stad niet ken. Ik woon zelf namelijk in Zoetermeer en heb kinderen in Geleen en Stein. Dat ik van de weg af raak gebeurt mij normaal gesproken zelden!

Ik had geen navi bij me en op mijn Galaxy was het internet tegoed op dus ik probeerde uit de kleine straatjes te komen. Ik geloof dat ik in Meers zat of in Maasband. Het is een doolhof daar! Het was zeker boven Geulle en onder Urmond!
Het was aan de kant van de Maas, dit weet ik dan nog wel. En volgens mij lag aan de rechterkant een voetbalveldje. Ik stopte de auto naast een paar ondergrondse glasbakken aan mijn linkerzijde toen ik dit object zag.

Met mijn telefoon maakte ik er fotos van. Die maakt standaard een hele serie zonder flits. Ondanks de regen en bewolking en het gebrek aan zonlicht plus het feit dat ik de fotos vanuit de auto maakte, heb ik toch goed resultaat gekregen! Alle fotos waarop iets te zien is heb ik voor u (totaal 10 stuks)
Mail me voor de rest van de UITLEG (formulier is beperkt)

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Stein, ufo-meldingen uit Limburg

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.