Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ZWOLLE, OV — Tijd geleden alweer nl november 1997!!

Ik liep savonds rond 21.30 uur in het donker rondje rondom huizenblok. Bleef stilstaan omdat ik boven mij gedempte lichten zag. Iets van 20 m(??) boven mij zweefde iets wat ik niet goed kon zien met 10 of 11 lichten in een cirkel. De cirkel leek de onderkant van "iets" wat ik niet zag. Dit geheel maakte geen geluid maar bleef boven mij zweven. De lichten zelf draaiden om hun as, heel langzaam.
Toen ik verder liep, bewoog het boven me mee. Als ik stil ging staan, bleef het ook stil boven me hangen. Ik liep door en heel zacht gleed het door de lucht. Ik was niet bang, wel vond ik het raar dat het mij "achtervolgde"
Ik dacht nog heel even aan lichtshow in de centrum van Zwolle, maar dat zijn felle lichten in "stralen" boven de stad en niet in de woonwijk.
Ik liep de bocht om over de stoep en het ding ging boven mij ook de bocht om richting mijn huis. Toen vond ik het wel een beetje heel raar en werd ik toch wat bezorgd. (baby lag boven te slapen)

Bij de voordeur riep ik mijn man naar buiten. Deze kwam naar buiten heeft de lichten vervolgens ook gezien, het "ding" bleef bij de voordeur boven ons "hangen". Mijn man en ik gingen door de voordeur door ons huis naar de achtertuin. We zagen de lichten langzaam over ons huis wat meer omhoog over het dak zweven en daarna weer naar beneden boven ons, in de achtertuin bleef het vervolgens hangen. Al met al een minuut of vijf. We dachten er niet aan foto te maken. Stom uiteraard!!
Na ongeveer vijf minuten gingen de lichten heel langzaam omhoog zwevend weg richting het westen. Gleed als het ware de ruimte in. Lichten doofden of leken te doven.
We hebben daarna de politie gebeld die ons nr van een UFO meldpunt gaf, er waren verder geen meldingen hierover..

Ik geloof niet echt in buitenaards leven, maar dit was echt te bizar, sindsdien kijk ik nog vaak in de lucht...helaas nooit meer gezien.

PS.
De reden dat ik nu pas melding maak is dat er laatste tijd in media geschreven is over onderderzoek van Ufos's door Pentagon en stukje van de NOS over UFO meldpunt Nederland.
Als er meer mensen zijn die hetzelfde als ik hebben gezien zou dat wel interessant zijn.

Schets

  • 1997: lichten in een cirkel boven mijn huis. (Zwolle) schets

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Zwolle, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.