Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

EMMER-COMPASCUUM, DR — Ik wil nu geen melding doen, wel zagen we heldere lichten maart dat komt waarschijnlijk van een soort vuurwerk dat met hoge snelheid wegvloog in een grote bocht zonder te knipperen. Nee dit beschouw ik niet als UFO het zal echt wel met vuurwerk of zo te verklaren zijn.
Waarover ik u wil schrijven dat is al een hele poos terug ik schat een jaar of 15 terug.
Ik heb op Booink daar toen ook melding van gemaakt en dat was een paar jaar terug.
Ik was samen met een medewerker weg geweest voor ons werk en kwamen in de late avond terug van ons werk zo tegen een 11 uur in de nacht.
Van af mijn huis loopt er een 5 tot 6 km lange weg door het veld richting de plaats Emmen, Aan deze weg ligt een Gaswinnings--locatie, nu wordt er geen gas meer gewonnen. Op het terrein van de gaswinning stond een hoge pijp waarbij gas overdruk deze werd afgefakkeld. De hele weg was verder kale landschap.
Toen wij in de avond naar huis gingen draaiden wij deze weg op en terwijl wij enige honderden meters reden sprak Andries mijn medewerker, kijk Egbert er komen vonken uit de gaspijp ik keek en zei ja zeker roet deeltjes die los komen (maar dit kon niet want er is normaal geen vuur in de pijp en de vonken dreven af zonder te doven wat we niet door hadden.) Toen we wat dichter bij kwamen zei ik, nou Andries dat zijn wel hele grote vonken, nog dichter bij zei ik nee het zijn vlammen en ze dreven stuk voor stuk weg zonder te doven wat normaal is bij vonken en vlammen. Nog dichter bij zei ik het zijn lichten kijk maar ze gaan op en neer op en neer en sommigen ging over de afscheiding heen weg.
Ik dacht dat is een soort licht voor werk op het terrein maar zag toen dat het maar één licht meer was en die zich richting het hek bewoog om ook weg te gaan. Ik zette de spurt er in want dat wilden we graag zien het leek er op dat het licht of wat het ook was de straat zou oversteken ik kwam dichtbij en wilde stoppen om dat te bezien doch helaas ik had een nieuwe auto en dacht dat hij uit de versnelling was maar niet dus ik remmend en springend schoten we nog een stuk verder voor dat we stil stonden.
Toen ik zo op het licht aan ging zag ik dat het wat voor mij uit boog en toen op ongeveer 8 meter scheef voor ons/boven ons ging hangen. Het was een lichtend object als een witte Jerrycan met een lamp er in zo was dat licht.
Het was zo groot als een grote vrachtwagen helemaal wit met 3 zwarte stippen op de zijkant. Wij stonden naast de auto maar zaten nog met onze riemen vast, we waren perplex ik wilde er naar toe maar kon de riem van buiten af niet los maken en wilde geen seconde het voorwerp uit het oog verliezen. Toen draaide het langzaam om ons heen en bezag ons van opzij, na een tijd, hoe lang ik weet het niet, een halfuur of een uur ging het in eens langzaam weg steeds sneller heel snel maar niet als de bliksem. Op eens deelde het zich in tweeën en de een ging links en de ander rechts. Alles kwam uit de gaspijp wat helemaal niett kan omdat de doorsnee misschien 80 cm was en dit vreemde voorwerp was haast zo groot als een kleine woning. De volgende dag was er op de TV dat agenten op de autoweg achter Enschede Hengelo Almelo vliegende voorwerpen hadden waargenomen en zagen we op de TV ook 60 mensen uit omliggende dorpen hadden dit gemeld. Wellicht kunnen jullie die dat daarover terug vinden.
Wij kwamen thuis, helemaal de kluts kwijt, ik vergat mijn medewerker naar huis te brengen uren zaten we nog te praten mijn vrouw zag hoe wij helemaal van onze stuk waren. Ik weet niet wat het was, maar 10000% zeker dat het heel duidelijk iets was, geen helikopter want die kon niet tussen de machines manouvreren, ook geen ster of wat dan ook. nee het was om aan te raken en niet in de buurt van disco's het was gewoon heel echt.
Wellicht weten jullie meer over dergelijke voorwerpen.

Groeten Egbert Kruize
CEO
El Geothermie GMBH
Geothermie Nederland Holding bv

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Emmer-Compascuum, ufo-meldingen uit Drenthe

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.