Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DRONTEN, FL — Boven de giethoornse meren zagen mijn vrouw 3 felle sterren die op een te lage plek stonden. Echter al snel bleek dat ze bewogen en knipperenden lichten, feller dan de sterren. Toen we onze auto parkeerden hebben we bijna 20 minuten naar een vloot UFO.s mogen kijken, vermoedelijk boven st Jans Klooster. Op het hoogtepunt waren het er vermoedelijk tien.
Ze knipperden, veranderden van kleur, flitsten, zweefden en vlogen vervolgens in verschillende richtingen maar bleven als een zwerm bij een.
Sommigen zochten elkaar op en sommigen leken stil te zweven. Vormen wijzigden en ze leken zich telkens van verschillende zijden te laten zien.
Als ze op een plek bleven hangen werden de lichten feller wit dan de sterren erom heen. Als ze vlogen knipperden ze vaak rood met 3 lichten en als ze zweefden fel wit en vaak 2 lichten. (Flitsend)
De twee meest voorkomende kleuren waren rood en wit.
Met grote verbazing maar ook met een rust hebben we dit aanschouwd tot ze na een tijdje allemaal zuidwaarts leken weg te vliegen. Dit moeten meer mensen hebben gezien. Er gebeurde zoveel in het hemelrijk. Prachtig

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Dronten, ufo-meldingen uit Flevoland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.