Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

EMMER-COMPASCUUM, DR — Boven Almelo richting Sluitersveld; vuurrode bol die knipperde en dan weer groen werd en dan weer rood. Eerst dacht ik dat het vuurwerk was maar het was snel duidelijk dat het dat niet was. Ik stond eigenlijk te komen maar nam toch de moeite om de jas aan te trekken en ging op het balkon staan. Vuurwerk dooft na enkele seconden uit. Deze bol was bovendien veel te groot en zweefde lijnrecht richting Sluitersveld. Een Thaise lampion was het mijns inziens ook niet. Daarvoor was hij te vurig en net iets te groot. Ik bleef staan kijken in de veronderstelling dat hij misschien weg zou schoeten of een andere beweging zou maken. Af en toe stond hij stil. Ik kon hem heel lang zien. Toch jammer dat hij me zo laat op viel. Welke richting hij nu precies ging weet ik niet. Enschede is het zuiden dus in elk geval ging hij zuidelijk. Maar of hij naar het westen of oosten ging, kan ik niet zeggen. Er vloog ook een vliegtuig dat lang niet zo duidelijk zichtbaar was. Wat echt opviel was hoe vuurrod en groen hij was. Hij bleef een hele tijd zichtbaar.

En... ik ga zo weer kijken of er misschien een vervolg op komt. Overigens... ik geloof niet dat UFO's iets te maken hebbenmet buitenaardsen. Veel meer met paranormale toestanden.

Natuurlijk ben ik op het idee gekomen om een camera te pakken. Afgezien van het feit dat hij misschien net iets te ver weg was, was ik ook bang dat hij verdwenen zou zijn als ik terugkwam.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Emmer-Compascuum, ufo-meldingen uit Drenthe

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.