Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DEURNE, NB — Ik en mijn buurvrouw zagen vandaag 24-10-23 net om 21.00 uur 8-9 bollen in formatie vliegen bijna allemaal een perfecte onderlinge afstand. Kleur wit. Komend vanuit het Westen schuin omhoog de lucht in. Schat dta het er 9 waren. De eerste drie perfecte onderlinge afstand 3e naar 4e iets grotere afstand en dan weer dezelfde afstand en de laatste vloog iets dichterbij. Allemaal in een perfecte recht diagonale lijn. Wat opmerkelijk was dat de ene na de andere het licht uitging en in het niets bleek te verdwijnen. Letterlijk hop- de eerste weg, dan tde tweede onzichtbaar enz tot ze ineens allemaal onzichtbaar werden. Was geen wilk. nog even staan kijken in de richting die ze ginen om te kijken of ze zich de baan voortzette? Nergens meer te bekennen. Van de week zag ik op dezelfde plek maar dan vanuit mijn tuin in dezelfde straat 5 bollen zich exact zo gedragen.
Mijn moeder zag gisteren 1 witte lichte bol laag hangen tussen de twee huizen doorkijkend achter haar huis, bleef 30 seconden hangen en "floeps ineens weg. Onzichtbaar" Aldus mijn moeder's statement.

Schijnbaar zijn het sattelieten wat ik eerder deze week dacht maar het feit dat ze ineens onzichtbaar werden de een na de ander vind ik niet in het lichybollen treintjes fenomeen volgens de NOS bronnen passen. Wat is het dn wel? Ik denk DRONE OEFENINGEN van militaire lichthaven de Peel. Waar ze sinds deze week zware militaire oefeningen aan het verrichten zijn.

Meest waarschijnlijke verklaring

Starlink satellieten

Meer…

Foto's

 • 9 Lichtjes die in formatie vliegen vanuit het westen schuin omhoog. + ineens weg foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Deurne, ufo-meldingen uit Noord-Brabant

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.