Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

BERG EN TERBLIJT, LB — Ik zat op woensdag 23 maart ‘s avonds bij een vriendin in de tuin toen plots een heel luid geluid steeds korter bij kwam.
We konden het geluid niet helemaal plaatsen maar we gingen er vanuit dat het een helikopter moest zijn.

Plots klonk het zo kortbij dat het wel heel laag boven ons leek te vliegen, dus wij zoekend in de lucht naar wat het was maar we zagen niks. Het geluid werd daarna weer zachter en klonk weer steeds verder weg.

Wij terug gaan zitten en verder aan het kletsen… Maar na een paar minuten hoorde we het weer terugkomen. Weer zo luid en kortbij. Ik wist niet wat ik moest denken… Een oefening? Het leger? Rusland?
Een raar gevoel bekroop me. Ik zei tegen die vriendin… Het lijkt wel alsof het in de straat hierachter vliegt, het klinkt zo kortbij alsof je er naast staat.

Plots zie ik tussen de huizen door een object dat ik nog nooit in mijn leven heb gezien. Hooguit misschien in een sciencefictionfilm.
Ik heb wel eens nagedacht over aliens en had mezelf bedacht dat ‘als’ ze bestaan, ze waarschijnlijk totaal anders zijn dan wij ons zouden voorstellen.
Maar dit was gewoon precies hoe je een UFO in de bioscoop zou zien, wat het natuurlijk nog veel ongeloofwaardiger maakt.

Het was een langwerpig metaalkleurig object met aan ieder uiteinde brede rode verticale stroken licht. Het leek te zweven… Drijvend boven de straat achter ons. Niet snel maar juist heel langzaam.
Ik kon geen aandrijving waarnemen en zou ook echt niet weten wat precies dat geluid produceerde.

Ik heb het object kort maar heel duidelijk kunnen zien… Het was super kortbij maar er stonden huizen voor waardoor het beeld geblokkeerd werd. Mijn vriendin heeft het niet kunnen zien wat me enorm frustreert.

Ik krijg het niet uit mijn hoofd en ik kan er helemaal niks mee… Ik probeer een foto op internet te vinden maar ik kan niks vinden wat erop lijkt. Het is al een hele tijd geleden en zag er het nut niet in om deze melding te maken… Maar wellicht herkent iemand zich in dit verhaal! Wat je daar dan aan hebt weet ik ook niet.

Ik heb dus geen echte foto kunnen maken omdat ik het maar een paar seconden kon zien. Wel heb ik een paar weken nadat ik dit waarnam een foto gemaakt van de setting waarin ik het zag… Ik heb geprobeerd na te tekenen wat ik zag zodat je er een beeld van hebt. De schaal waarop dit getekend is, is ook hoe ik het zag.

Ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat het een buitenaardse afkomst had… Ik weet namelijk niet waar het vandaan kwam of wie het gemaakt heeft.
Wat ik wél met 100% zekerheid kan zeggen is dat ik nog nooit zoiets gezien heb.

Iedereen die ik het vertel verklaard me voor gek… En eerlijk gezegd zou ik precies hetzelfde denken als iemand ‘t me vertelde.

Foto's

  • Metaalkleurig ovaal/sigaarvormig object met rode lichtstralen foto

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Berg en Terblijt, ufo-meldingen uit Limburg

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.