Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

EMMEN, DR — Samen met een collega stond ik na het werk nog een sigaretje te roken tot hij mij aanstoot en zeg dat ik naar boven moet kijken. Drie tamelijk grote witte lichtcirkels bewogen behoorlijk snel en in een hoekige, strakke manier om en langs elkaar. Dit was de eerste keer dat deze lichten verschenen en ze waren behoorlijk fel.

De tweede keer dat er lichten verschenen, waren ze een stuk doffer, maar er waren ook een stuk meer. Sommigen leken elkaar af te wisselen en op het hoogtepunt waren er zeker vijf tegelijk zichbaar.

Al met al zijn de lichten in een tijdsbestek van +- 10 minuten ongeveer drie keer te zien geweest, circa 10 seconden per keer. Elke keer met wisselende felheid en een wisselend aantal. Elke keer was er geen geluid te horen. De hoogte was lastig in te schatten gezien de bewolking, maar ze zaten dus wel boven de wolken.

Gezien de redelijk korte tijd dat de lichten zichtbaar waren en onze verbazing over wat we zagen, heb ik geen beeldmateriaal kunnen maken.

Meest waarschijnlijke verklaring

Promotionele verlichting

Dit klinkt als lichten van schijnwerpers die óp de wolken schenen. De bundels zijn niet altijd te zien. Misschien van het China Lights festival in Emmen of Wildlands Adventure Zoo. Meer…

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Emmen, ufo-meldingen uit Drenthe

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.