Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

UTRECHT, UT — Op het dakterras tijdens het sterren kijken een donkere driehoek met een stuk of 7-9 ‘gedimde’ lichten/ bolletjes aan de buitenranden van het object langs zien vliegen. Was duidelijk zichtbaar als langsvliegend, in een rechte koers en niet super snel, maar verdween plotseling.
Zag er qua vorm uit als een soort paraglider of laagvliegende straaljager, maar dan compleet zonder geluid. Erg goed zichtbaar qua grootte, leek laagvliegend, maar dus niet goed zichtbaar qua licht, omdat het licht uit leek te staan. Het object was denk ik alleen goed zichtbaar omdat m’n ogen al gewend waren aan het donker/ naar de sterren kijken.
Ben benieuwd wat dit was, ik geloof niet per se in buitenaards leven dat ons bezoekt, maar dit object was op zijn minst een UFO. Dit was de eerste keer dat ik zoiets heb gezien, dus ik ben best wel hyped. Hoewel vrienden achteraf erg lacherig reageerden ben ik overtuigd van wat ik zag: het object was als je het eenmaal zag erg duidelijk zichtbaar en te volgen. Mijn beste gok was dat het een of ander militair vliegtuig zou kunnen zijn, daar leek het nog het meeste op, maar het feit dat het compleet zonder geluid bewoog vind ik moeilijk te rijmen. Een drone kan het echt niet zijn, daar vloog het te hoog/ was het te groot voor, en een drone die er zo uit ziet heb ik nog nooit gezien. Erg benieuwd welke verklaring het kan hebben, thanks voor het meedenken!

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Utrecht, ufo-meldingen uit Utrecht

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.