Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ZELHEM, GD — Exacte datum heb ik niet onthouden het was rond 2012 eind dat jaar en 2013 begin jaar.

Ben altijd gefascineerd geweest door de sterrenkunde al vanaf jongs af aan.
Rond 2012 eind dat jaar ben ik vaak vanuit mijn slaapkamer raam vliegtuigen en sterren gaan spotten met een verrekijker. Bleef uren lang naar de sterren kijken en ze opserveren.
Op een gegeven moment rond 1 van die nachten spotte ik de noordpoolster die ik altijd kon zien vanuit mijn raam.
Maar gek genoeg ontdekte ik een andere ster in het zicht tussen het noorden en het noord westen en zag ik een heldere ster iets minder helder dan de noordpoolster. Ik keek erna en zag dat hij volledig wit uitstraalde en geen andere flikkerende kleuren voorzover ik mij het herinner. Opeens ging de ster letterlijk stokstijf verticaal langzaam naar beneden. Dus ik helemaal enthousiast erna kijken met het blote oog bewust om bij mezelf te kunnen bevestigen dat hij verticaal naar beneden ging. En hij deed dat dus ook. Hij ging met tussen de snelheid van een satelliet en een vliegtuig naar benede met de snelheid die je ervaart als je ze van verre afstand ziet bewegen in de lucht daarin tussen.
Naarmate ik bleef kijken stopte het licht/fenomeen met naar beneden gaan en kwam meteen tot stilstand.
Dus na het naar beneden gaan stopte hij met vallen als het ware.
Na dat hij stopte stond ik helemaal perplex en pakte ik mijn verre kijker. Vervolgens keek ik weer met me ogen ernaartoe. Ben blij dat ik dat heb gedaan. Want juist op dat moment begon de ster te flitsen 2maal snel achter mekaar toen een halve seconde na de flits schoot hij omhoog met de snelheid die te vergelijken is met een vallende ster, alleen inplaatsvan dat de ster valt schoot hij omhoog. Verticaal omhoog

(zoek in op youtube "jeruzalem UFO" de eerste paar filmpjes zijn allemaal van hetzelfde moment gemaakt. Dit fenomeen is ook gebeurd in jeruzalem op een ander moment. Dat is exact wat ik heb gezien met me blote ogen. Maar dan hier in nederland. En alleen niet van zo dichtbij als hun dat deden. Ik zag het van kilometers afstand vanaf zelhem (gelderland, achterhoek)

En geen sleur die hij achterliet dat gek genoeg niet. Het was echt een ster die ineens wegschoot oftewel hoogstwaarschijnlijk een UFO. Unidentified flying object.
En het was niet dat hij wegschoot over de hele sterrehemel maar zoals een satteliet verdwijnt door de weerkaatsing van de zon die wegfaagt maar dan vele male sneller. Weet iemand of herkend iemand dit?
Tot slot ik denk dat het een UFO was die zich klaarmaakte voor een "time warp" reizen met de snelheid van het licht.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Zelhem, ufo-meldingen uit Gelderland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.