Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

GRONINGEN, GR — Was mijn hond aan het uitlaten in een soort van park met een grote vijver net even buiten stad Groningen, tussen wijk Vinkhuizen en Hoogkerk. rond deze tijd ben ik de enige daar met zijn hond, wat ook mijn bedoeling is om mijn hond los te laten lopen wat ik +- om de dag doe. ik zag een bol achtige voertuin met er onder 5 witte lichten die zwak waren. omdat het bewolkt was en stadslicht tegen de wolken schenen zat ik dat het om een zwart/donker kleurige voertuig ging, was het helder weer geweest dan zou ik waarschijnlijk het voertuig zelf niet hebben gezien. Het vloog vrij hoog, naar schatting 150/175 meter hoog en vloog over de vijver. hier zakte het iets in hoogte naar wat ik schat +- 80 tot 100 meter bleek hier +- 2 min hangen. vloog vervolgens richting noordwest (Friesland) en klom hierbij in hoogte. doordat het voertuig in verschillende hoogte vloog, kon ik moeilijk het formaat schatten. op het moment dat het voertuig naar beneden vloog, pakte ik mijn smartphone om hetgeen te filmen, echter op het moment dat ik mijn code voor het ontlocken invoerde en de camera app starte liep mijn smartphone vast en na enige tijd ging hij uit om vervolgens weer op te starten. hierbij viel mij op dat op het moment dat hij vastliep, hij op beide simkaarten geen bereik had (heb een dualsim prive/werk), heel vreemd.
eenmaal de smartphone weer opgestart en klaar op te filmen was hij dusdanig ver richting noordwest dat ik hetgeen niet meer kon filmen, de camera lens was te zwak om dat beetje licht nog te filmen, zelf zag ik het nog wel enige tijd tot het voor mij achter de bomen verdween.

dit is voor mij op deze locatie nu de 2de keer dat ik een UFO zag, de eerste keer was (schat ik) ongeveer 1.5 jaar geleden, toen ik savonds rond 19:40/45 (kwam van werk) op de fietspad langs deze park richting huis fietste. zag toen een vreemde witte licht boven het park hangen voor +- 10/15 sec waarnaar hetgeen met een hoge snelheid richting Noordwest vloog.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Groningen, ufo-meldingen uit Groningen

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.