Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    2 bollen gedurende 4 minuten

  • Wanneer

    26 mei 2017 (22:14)

  • Waar

    Almelo,
    bewoog richting zuidwesten

  • Alle details weergeven

ALMELO, OV — Dit gebeurde een tijdje geleden maar ik wil het toch melden! In de video zei ik dat ik het zou uploaden maar het was er nooit van gekomen.

Edit: toch wel upgeload op UFOmeldpunt zag ik net met de zoekfunctie. Maar ik heb nog steeds geen concreet antwoord kunnen vinden en blijf maar verbazen wat ik zag.. is men al wat wijzer geworden met UFOlogie en kan iemand mij vertellen wat dit was?

Ik en mijn vriendin zaten netflix te kijken op het balkon waarop een blauw/wit bijna onzichtbare licht in de lucht onze aandacht trok. Toen we het opmerkten werd het wit. Veranderde terug soms naar blauw. Ik zeg onzichtbaar want voor de oog was het gewoon niet te zien of schimmig blauw maar op camera was het goed te zien blauw.

Deze zat dichtbij een zwarte driehoek en ineens schoot de bol heel ver naar links en bleef stilzitten in de lucht waarbij het ineens bewoog, je hoort mijn reactie daarop. We volgden het met de camera voor een paar minuten waarbij de, ik noem het maar een UFO omdat ik serieus denk dat ik iets heb gezien dat niet van onze planeet is, achter de bomen verstopte. Het is ten slotte heel erg ver weg zoals te zien in de video. Verder met de zwarte driehoek, mijn vriendin en ik dachten dat het misschien een vlieger was. Ik heb ook een foto ervan genomen maar dat laten wij over aan jullie experts. Nadat de blauwwitte bol weg was ging de zwarte driehoek ook langzaam wegdrijven. Zie video voor meer details want ik kan niet alles opschrijven. Wat ik me afvraag, heeft een of meerdere personen dit ook gezien vorig jaar in mei? 26 mei 2018

Foto's

  • Witte/blauwe(?) bol en zwarte driehoek foto

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Almelo, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.