Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

GOES, ZL — 22:46, ik zat op een stoel buiten. Ik zie in mijn ooghoek iets en ik hoorde wat. Ik kijk snel op (niet wetend dat er iets stond te gebeuren) toen zag ik een grijs wazig (dus niet heel sterk) lichtgevend object vliegen richting het zuidwestwesten. Tegelijkertijd dat ik het zag hoorde ik het geluid van ongeveer een straaljager alleen dan erg zacht. Alsof er een straaljager in 1/2 seconden de hele horizon afreisde, zo een geluid maar dan zacht. Ik zag ook wel dat het object duidelijk lager zat dan de sterren, misschien op vliegtuighoogte, misschien zelfs lager. Mijn waarneming duurde ongeveer één seconde. Het object was ongeveer zo groot als een op armafstand 2 vingers breed bij tot 1, 5cm. of het een specifieke vorm had was te lastig om te zien. Maar niet duidelijk sowieso.

Dit is niet de eerste keer dat ik zoiets soortgelijks zie, maar nu hoorde ik ook echt geluid. Als je dat mensen verteld word je voor "gek" uitgemaakt. Maar kijk ook eens verder dan je neus lang is, ookal is het moeilijk om te geloven en lijkt een alternatief als: straaljager, vliegtuig, satelliet al makkelijker te geloven. Dat was het niet!

Ik weet niet was ik moet denken hierbij. Het is slechts een waarnemening. Ik zeg niets over buitenaardse wezens of een complottheorie betreft de overheid.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Goes, ufo-meldingen uit Zeeland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.