Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

AMERSFOORT, UT — Ik ging mijn vriend naar de bushalte brengen met mijn hond mee. We gingen op de stoep zitten. Hij ging op zijn mobiel voor actuele bus tijden kijken en ik keek naar de lucht. Het was donker genoeg om aantal sterren te kunnen zien. Ik zag een (wat ik dacht) vele ster en vertelde aan mijn vriend voor de grap ''wat als dat een UFO is''. We keken er even naar en terug naar zijn mobiel. Ik dacht nog aan wat het kon zijn, keek terug en voor mijn verbazing was het felle licht weg. Ik alerte mijn vriend en hij schrok ook. Ik legde uit dat de linker ster van de toen object niet verdwenen was en we naar de goeie gebied keken. Toen kwam de felle licht langzaam weer terug! We schrokken en mijn vriend pakte zijn mobiel om het te filmen. De lichtbol dimde weer en dit bleef hij voor iets van 5 keer doen, maar op verschillende snelheden. De dimming ging aardig langzaam van de ene keer ongeveer 3 seconde lang en andere 6 seconde. Dit had van het object zelf moeten komen. De bus kwam dus mijn vriend ging weg en ik probeerde nog met eigen mobiel verder te filmen. Tot mijn verbasing ging het object meteen dimmen en kwam niet meer terug. Ik keek nog ongeveer 3 minuten in de lucht kijken, maar geen teken van die luchtbol. Wel hoorde ik terug weg ongeveer 10 minuten lang het geluiden alsof je een vliegtuig met een stormwolk mixed en er waren geen wolken in de buurt rong die tijd. Ik weet niet of het met die lichtbol te maken heeft, maar ik vermeld het toch erbij.

Mijn gevoel zegt wel dat dit geen vliegtuig was (het bleef op de precieze zelfde punt verschijnen) en geen ster waar objecten voor kwamen, ik zag tijdens 1 dimming dat de licht tijdens dimmen een halve seconce meteen uit ging en terug waar het voorheen was met dimmen.

wat had dit kunnen zijn? (mijn vriend beschikt over de video, alleen hebben we het nog niet samen terug kunnen bekijken)

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Amersfoort, ufo-meldingen uit Utrecht

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.