Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ROTTERDAM, ZH — Vanuit ons huis (ridderkerk 2e verdieping) scheen er vanuit richting Rotterdam een fel licht naar binnen. Mijn vriend merkte dit op. Eerste instantie zitten kijken. Licht was te fel om een vliegtuig te zijn. Deed bijna pijn aan onze ogen. Hoewel van grote afstand. En leek zeker een paar minuten stil te hangen. We vonden dit vreemd en zijn dichter bij het raam gaan zitten. We merkte toen dan het licht minder fel werd en niet meer deze kant op scheen. En 2 andere bollen. Die langzaam leken te bewegen. 1 rechts boven "onze" lichtbol. En 1 rechts in een rechte lijn naast de originele lichtbol. Waardoor het een perfecte driehoek werd. De linker en originele lichtval werd minder fel. En er leek een 4e lichtbol vanaf te komen. Deze leek in formatie te vliegen met de andere en hing in een rechte lijn op dezelfde hoogte als onze originele lichtbol precies in het midden van de onderste lijn van de gemaakte driehoek.

4 lichtbollen in formatie en na een ongeveer een minuut verdween de bovenste lichtbol richting het noorden. Daarna de buitenste rechtse in dezelfde richting. De twee andere bollen (originele en wat wij dachten dat ervan af kwam) bleven zeker nog 5 min hangen voordat deze ook in noordelijke richting verdwenen.

Wel vrij apart om eens te zien!

Op de weg hiernaar toe (breda naar Rotterdam) een klein half uur hiervoor merkte wij al veel vliegverkeer op. Toevallig dat wij dat tegen elkaar zeiden.

In de tussentijd dat we de bollen zagen hebben we ook 2 vliegtuigen gezien. Heel anders dan wat wij hebben waargenomen en duidelijk te onderscheiden. We dachten ook aan wensballon maar omdat de bollen duidelijk weg *vlogen* in noordelijke richting hebben we dit ook uitgesloten.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Rotterdam, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.