Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

 • Wat

  1 vuurbal

 • Wanneer

  18 november 2016 (07:15)

 • Waar

  Nieuw-Vennep,
  bewoog richting westen

 • Alle details weergeven

NIEUW-VENNEP, — In de auto zag ik met de kinderen een heel helder licht. In eerste instantie dacht ik dat het een naderend vliegtuig betrof maar aangezien de vliegtuigen in die richting (zuiden) aan het opstijgen waren klopte dat niet. Op Schiphol stijgen en landen vliegtuigen immers niet tegelijk uit 1 richting.
De heel heldere bol bleek stil te hangen en dus dacht ik meteen aan een helikopter ook al was dit licht vele malen feller dan ik ooit had gezien bij een helikopter.
Maar ook dat bleek onwaarschijnlijk aangezien de bol zich horizontaal naar het westen begon te bewegen maar het licht bleef onverminderd fel. Was het nu een helikopter dan zou het hoofdlicht naar het westen gedraaid zijn en zou ik de andere lichten (bij de staart rotor etc) moeten zien. De bol bewoon zich in een licht opwaartse lijn naar het westen over een afstand van ongeveer 400 a 500 meter en ging toen een paar honderd meter loodrecht omhoog het donkere wolkendek in. Ik heb het daarna niet meer gezien. Ik woon al lang naast Schiphol en herken vliegtuigen en vliegbewegingen maar deze kwam in niets overeen met de standaard. Geen knipperende lampen, geen rechte lijn qua vliegen. Ongewoon fel qua licht en geen standaard route. Ik heb hier ook nog nooit een vliegtuig of helikopter loodrecht omhoog zien vliegen. Hopelijk kunnen jullie hier wat mee.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Buitenland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.