Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    7 driehoeken

  • Wanneer

    28 januari 2007 (21:30)

  • Waar

    Warmond,
    bewoog richting zuidoosten

  • Alle details weergeven

WARMOND, ZH — Het waren zeven objecten die vanuit Warmond richting Sassenheim vlogen. Het was een hele heldere avond, waarbij er laaghangende compacte wolken waren. Daar tussendoor dus een heldere hemel. Ik stond samen met iemand anders omstreeks 22.30 uur in de tuin een sigaret te roken. Plotseling zag ik vanuit de richting van Warmond heldere lichten naderbij komen met grote snelheid. Deze objecten bleven kort voorbij mijn tuin stil in de lucht en ónder de wolken. Het waren zeven objecten in en vorm van driehoeken, helder wit licht schijnend. Eén van de achterste objecten vloog vervolgens richting het eerste object. Alles ging geluidloos. Daarna voegde dit ene object zich weer in de formatie en vervolgens vloog de formatie in een draaibeweging schuin naar rechts een wolk in. Verder was er niets meer te bespeuren. Mijn metgezel en ik spraken af om er met niemand over te praten, want we dachten dat we voor gek verklaard zouden worden. Uiteindelijk heb ik begin 2008 alsnog via internet melding gemaakt van deze gebeurtenis, maar ik weet niet meer of dat op deze website was. Ik kan het niet meer terug vinden.
De objecten gaven overigens heel helder wit licht. Ik heb na deze avond veelvuldig geïnformeerd of er ergens een lichtshow o.i.d. aan de gang was, maar dit was niet het geval.

Schets

  • UFO's gezien schets

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Warmond, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.