Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    7 objecten

  • Wanneer

    18 april 2015 (03:00)

  • Waar

    Rotterdam,
    bewoog richting zuidwesten

  • Alle details weergeven

ROTTERDAM, ZH — De laatste weken heb ik veel moeite met slapen en daarom stond ik vannacht op het balkon sterren te kijken.
Een aantal weken geleden heb ik dit ook al 2 keer waargenomen, maar het was zo bizar dat ik bijna niet geloofde wat ik zag.

Vanuit Zuid-westerlijke richting kwam ineens een hele grote lichtgevende vogel aanvliegen. Ik ben slecht in grootte en hoogte inschatten, maar het vloog veel lager dan vliegtuigen en was vele malen groter.
Ik denk dat de vogel het beste te vergelijken is met een soort van adelaar. Opvallend is dat alleen de 'lijnen' van de vogels verlicht zijn. Het is dus niet een of andere vage vorm, naar een heel gedetailleerde vogel met veren etc. Ook vliegen ze als gewone vogels.
Een aantal minuten later vloog er nog een, die uit dezelfde richting kwam. Als je ze blijft volgen verdwijnen ze plots. Niet omdat ze te ver weg zijn, maar ze lossen ineens op.
Na het 2 keer gezien te hebben moest ik wel blijven kijken. En, wederom uit dezelfde richting, kwam een tijdje later een groepje vogels aanvliegen. Deze waren echter verder weg en leken eerder groenachtig, een soort van ' glow in the dark' kleur.

Uiteraard gebeuren deze dingen altijd wanneer je je telefoon niet bij hebt. Ik besloot die toch maar te gaan halen, maar helaas zag ik er geen meer.
Nu ik ze al meerdere keren gezien heb sta ik vanavond/vannacht zeker op mijn balkon met mijn telefoon paraat!Ik heb al gezocht op internet maar niets soortgelijks gevonden helaas. Ben benieuwd of andere mensen dit ook weleens hebben waargenomen!

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Rotterdam, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.