Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

 • Wat

  1 sigaarvormig object

 • Wanneer

  9 februari 2015 (13:30)

 • Waar

  Scherpenheuvel-Zichem,
  bewoog richting noorden

 • Alle details weergeven

SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, — Beste,

Omwille van beroepsredenen bleef ik graag anoniem.

Dinsdag jongstleden (03 februari 2015) kwam mijn jongere broer mij omstreeks 16u20 roepen omdat er volgens hem iemand "raar aan het doen was in de tuin". Mijn ouders zijn nogal hard gesteld op hun privacy, dus ik ben hier meteen op ingegaan. Nog voor ik buiten was (ik bevond mij op de eerste verdieping toen ik geroepen werd), viel de elektriciteit in het huis uit. Ik was toen net in de keuken.

Buitengekomen, zag ik een soort van 'stam'. Deze 'stam' was ongeveer drie meter hoog, eindigde in een botte afronding, en had een diameter van ongeveer 30 centimeter (de lengte van een standaard meetlat. De kleur was spierwit (een soort van wit dat zodanig fel wit was dat het op het eerste zicht licht leek te geven, al leek het eerder het nog resterende zonlicht -het was iets voor zonsondergang- te weerkaatsen en op die manier voor een soort van 'gloed' te zorgen. Ik werd overvallen door een diep gevoel van onbehagen en riep meteen naar mijn broer dat hij onmiddellijk terug naar binnen moest gaan.

Ik trad nader, teneinde deze 'stam' beter te kunnen inspecteren. Echter, hoe dichter ik kwam, hoe meer ik een soort van kilte voelde uitstralen. Zoals een kachel warmte uitstraalt, maar dan koud. Op ongeveer anderhalve meter afstand van de 'stam' was het onmogelijk om nog dichterbij te komen, aangezien de koude te hevig werd. Deze koude deed echt pijn.

Ik heb toen naar mijn broer geroepen dat hij onze papa moest gaan halen, maar toen ik riep zakte deze paal ineens in de grond en werd ook de temperatuur weer terug normaal. Aan het gras was niets te zien.

Mijn ouders zijn enorm bezorgd over wat dit kan geweest zijn, maar wij durven geen contact op te nemen met de politie aangezien ik sedert kort een functie heb bij de overheid en ik niet zou willen dat deze hierdoor in het gedrang komt.

Indien iemand iets gelijkaardigs heeft gezien, zou ik dit zeer graag vernemen. Ik weet zeker dat ik mij dit niet heb gedroomd of ingebeeld, aangezien mijn jongere broer dit ook heeft gezien.

Met vriendelijke groeten.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Buitenland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.