Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DEVENTER, OV — Gisteren avond is mij het volgende overkomen...

Rond 23:00 uur stuurde ik een appje naar mijn vriendin, dat ik naar bed ging.
Ik stapte onder de douche, en toen ik uit de douche kwam, kreeg ik opeens een angstig gevoel dat er iemand in m'n huis was,
Naast mijn zoontje, die al lag te slapen, was er echter niemand in huis, dus ik kon dat gevoel niet echt plaatsen.
Toch ben ik naar beneden gelopen, en heb overal rond gekeken, maar er was niemand. Ik controleerde de sloten op de deuren nog een keer, en ben toen weer naar boven gegaan en ben in bed gaan liggen.
Daar zette ik de tv aan, schakelde de timer in, zodat de tv na 1 uur uit zou gaan, omdat ik door het tv kijken meestal snel in slaap val.
Na een uur ging de tv uit, maar ik was nog klaar wakker, en had nog steeds dat angstige gevoel. Ik ben toen maar weer uit bed gegaan, en heb een kop thee gemaakt. Deze heb ik beneden opgedronken, en rond half 1 ben ik weer in m'n bed gekropen. Hoe lang ik nog wakker geweest ben weet ik niet, maar toen ik weer wakker werd was vier over het half drie. Ik weet dit, omdat ik altijd gelijk op mijn telefoon kijk als ik wakker word. Het rare was echter dat het buiten al licht was, (tussen de kier van mijn twee gordijnen kwam veel licht binnen, alsof je wakker wordt op een mooie zomer ochtend) dus ik was wat in de war. Dacht dat ik me verslapen had, en dat mijn telefoon niet goed stond. En daar begon mijn vreemde ervaring.

Ik stond op en liep naar het raam. Ergens dacht ik dat het zo licht was buiten omdat het wellicht gesneeuwd had, en de de reflectie van het maanlicht op de sneeuw wellicht het licht verklaarde. Dit heb ik al eerder gezien.
Toen ik het gordijn open deed, zag ik echter een warm geel/wit licht, dat naar binnen scheen. Het was warm licht, maar wel zo fel, zodat ik niet kon zien waar het vandaan kwam. Ik zag alleen maar licht, en kon verder niets zien.

Op dat moment zag ik in het licht een soort schaduw op me af komen. Ook hiervan kon ik niet echt zien wat het was, en het rare was dat ik me ook heel rustig voelde. Dat ik zonder kleren aan, voor het open raam stond, leek me ook niet uit te maken. Later realiseerde ik me dat ik daar maar gewoon voor het raam alles stond te te bekijken, zonder me af te vragen wat er aan de hand was.
Maar goed, die schaduw werd steeds groter, en er was daarom steeds minder licht.
Ik dacht later hier een mens achtig gedaante in te herkennen, maar dat kan ook omdat ik graag een figuur aan de schaduw wilde geven in m'n hoofd. En toen was het donker, en weer ik verder niet wat er gebeurd is.
Mijn geheugen begint weer op het moment dat ik "wakker werd" en ik in mijn tuin stond. Zonder kleren, met mijn blote voeten in de restanten sneeuw van de vorige dag. Ik voelde mijn voeten niet, maar had het niet koud. Mijn voeten waren helemaal rood. Ik heb daar nog een tijdje gestaan. Het was donker. En ben toen naar huis gelopen. De deur was echter op slot, dus ik kon niet naar binnen.
Op een "geheim plekje" heb ik een sleutel van de voordeur liggen, voor als de kinderen thuis komen, voordat ik thuis ben. Ik heb deze sleutel gepakt, en ben naar de voordeur gelopen. Deze was ook nog op slot. Ik ben dus niet door een deur naar buiten gekomen. Binnen ben ik heel rustig mijn bed weer in gegaan, keek op m'n telefoon, en het was vier over half drie.
Op dat moment kwam het niet bij me op dat dat raar was, en ik ben ook heerlijk in slaap gevallen en werd vanmorgen om acht uur wakker en voelde me goed uitgeslapen. Dat mijn gordijn open stond vond ik niet vreemd, niet echt bij nagedacht.
Toen ik de sleutel van buiten op tafel zag liggen, drong het echter pas goed tot me door dat ik geen droom heb gehad, maar dat echt gebeurd is wat ik me herinnerde.

Ik ben naar buiten gelopen, en daar stonden ook mijn voetafdrukken in de sneeuw. Maar geen afdrukken naar de plaats waar ik wakker werd, (midden in de tuin) alleen afdrukken vanaf die plaats naar de achterdeur en de voordeur. Nu vind het het enge situatie, maar tijdens dit hele gebeuren heb ik geen enkele angst gehad.

Voordat ik dingen zou vergeten ben ik dit dus op gaan schrijven.
Ik vraag me af, of er meer mensen zijn die dergelijke dingen hebben meegemaakt of me kunnen vertellen wat dit is?

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Deventer, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.