Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DEN HELDER, NH — Ik keek vanaf de zolder naar buiten in zuid-oostelijke richting en zag een oranje vuurbal; Ik dacht meteen aan zo'n wensballon - alweer - iemand in Den Helder, in mijn wijk de Schooten laat sinds 2012 regelmatig die dingen omhoog gaan. Maar dit ding - vuurbal 1 - was aan het dalen en ik denk dat het zelfs geland is ergens bij de Doggersvaart; het deel dat loopt vanaf de Torplaan tot aan de Kortevliet. Na een paar minuten steeg een 2de oranje vuurbal op omhoog van ongeveer de plek waar de 1ste was geland; Deze vuurbal 2 vloog langzaam in zuidelijke richting en verdween na enkele minuten, gevolgd door een 3de en 4de vuurbal die ook langzaam naar het zuiden vlogen.

Het leek erop dat alle vuurballen hetzelfde waren, ze vlogen laag en langzaam, ze maakten geen geluid, dezelfde grootte en de kleur was wat variabel: donker geel/oranje/rood achtig.

Begin dit jaar zag ik een gele bol boven Den Helder; toen ik die UFO zag werd ik er duizelig van - heb het ook gemeld op deze site op 7 april. Wat ik nu heb gezien was gelukkig helemaal niet zoals dat. Maar het was wel wat vreemd; heeft iemand anders die vuurballen en de gele bol gezien?

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Den Helder, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.