Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ZAANDAM, NH — Ik zat net buiten met een vriend van me tot hij ineens zij: Kijk dat vliegtuig, kijk hoe ver hij vliegt!Het leek inderdaad op een heel ver heel hoog vliegend vliegtuig. even daarna keek ik weer, het vliegtuig hing er nog steeds altans diezelfde lichten knipperden nog steeds, maar nog steeds op dezelfde plaats. Daarna kwam er een vliegtuig langs en toen zagen we duidelijk het verschil. Het watern ander soort ligten en duideljik geen vliegtuig.

Er heeft uiteindelijk een uur lang en waarschijnlijk langer (ben naar binnen gegaan) een knipperend ligt in de lucht gehangen. Voornamelijk rood met een beetje soort groene flitsen en behoorlijk vel. Het had de grootte van een gemiddelde ster. Als het niet knipperde en duidelijk kleur had zou het ook precies op een ster lijken. Het hing duidelijk in het westen en leek best ver weg maar laag in de hemel te zien. Ongeveer dezelfde beschrijving als http://www.UFOmeldpunt.nl/melding/624-rood-groen-wit-knipperend-licht-stilstaand-soms-snel-wegschietend#r72981. Via die melding ben ik ook op deze site gekomen omdat ik de verschijnselen heb gegoogled. Ik heb aan een vriend van me met spiegel reflex camera gevraagd of hij er een foto van wou maken (lange sluitingstijd instellen) maar hij kon hem niet vinden. Mijn camera is niet scherp genoeg. Ik hoop hier meer over te horen!

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Zaandam, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.