Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

 • Wat

  1 bol

 • Wanneer

  8 februari 2014 (13:36)

 • Waar

  Vrouwenpolder,
  bewoog richting oosten

 • Alle details weergeven

VROUWENPOLDER, ZL — Ik ben naast een blogger(http://thisisyourwake-upcall.blogspot.nl/) ook een amateur fotograaf zie hiervoor(http://www.flickr.com/photos/jaccovasseur/)

Tijdens een wandeling over het Banjaard strand op Noord-Beveland, Zeeland heb ik een sessie foto's geschoten van een wolken partij boven de oosterscheldekering. Toen ik thuis kwam ontdekte ik dat er bij inzoomen onder de wolken partij iets te zien was. Dit was mij tijdens de sessie absoluut niet opgevallen!Balen!

De UFO(http://nl.wikipedia.org/wiki/Unidentified_flying_object), beweegt van links naar rechts over de foto. Ik moet er wel bij zeggen dat ik steeds verder van de kering liep. Dus mijn positie veranderde ook. De zon hing tevens laag welke de windmolens en de kering mooi belichtte.

Op één foto is de UFO het meest helder. Op de daarna volgende foto's wordt de UFO heel zwak en lijken er op een gegeven moment twee te zijn. Dit geeft mij het idee dat er geen sprake is van een vogel of vliegtuig. Bovendien is het object rond wat geen bekende vorm is voor een vliegend object.

Zie voor meer foto's van het object(ongeveer 15): http://thisisyourwake-upcall.blogspot.nl/2014/03/UFO-boven-de-oosterscheldekering-onder.html

Er is op de andere foto's van deze sessie niets te zien. Er is geen sprake van vuil op de lens aangezien ik de lens altijd schoon houdt. Zie de beste foto's uit de sessie die dag:(http://www.flickr.com/photos/jaccovasseur/sets/72157642042269544/).

Foto's

 • UFO boven de oosterscheldekering foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Vrouwenpolder, ufo-meldingen uit Zeeland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.