Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

 • Wat

  1 bol

 • Wanneer

  17 juli 2013 (20:30)

 • Waar

  Rijssen,
  bewoog richting noorden

 • Alle details weergeven

RIJSSEN, OV — Op 17 juli 2013 heb ik deze langzaam vliegende orb gefotografeerd, mbv spiegelreflex gemonteerd op een 1900 mm telescoop. Het object vloog, vrij langzaam en laag, op ongeveer een kilometer afstand, van zuid naar noord aan de west kant van Rijssen, Overijssel. Deze orb verschijnt schijnbaar regelmatig op de zelfde plek. inmiddels heb ik het zelfde object op drie verschillende dagen gezien en gefotografeerd. steeds rond de zelfde tijd, tussen 22.30 en 00.30 uur.

Opvallend aan deze orb is dat aan de onderzijde warme kleuren te zien zijn en aan de bovenzijde koele kleuren. De gecentreerde gele bol is duidelijk te onderscheiden. De foto van 17 juli is de meest duidelijke.

iedereen die een glashard bewijs heeft dat dit een lampion is moge zich melden.

naast dit gekleurde object vliegen er bijna dagelijks lichtbollen, altijd van west naar oost, over mijn woning heen. deze bollen zijn moeilijk te vangen met een telescoop. maar mbv een 300mm lens is duidelijk de ene keer een rode en een volgende keer een groene omranding van de lichtbron te zien op de foto's.

de meest spectaculaire sighting was een close encounter in 1989 of 1990.
in het centrum van Ede vloog toen rond 23.45 uur een black triangle over mij heen, zonder verlichting, geluidloos, hoogte ongeveer 20 meter !mbv google earth heb ik berekend dat de triangle van punt tot punt ongeveer 35 a 40 meter was. de zijkanten waren zo strak als een schoenendoos.
via de link (county UFO sighting recalled) is exact de zelfde black triangle te zien, welke overigens wereldwijd gezien word. http://www.youtube.com/watch?v=OK5zu4j3ziw

Foto's

 • Langzaam vliegende kleurrijke orb boven Rijssen foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Rijssen, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.