Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

BLESKENSGRAAF, ZH — Er was een storm gaande en het werd op een gegeven moment zo pikzwart in de lucht, maar in het hart van de storm (waar ik stopte met m'n auto) was het windstil. Ik zag in de verre verte hoog in de lucht een paar bollen, die op ongelijke snelheid van elkaar bewogen, opeens versnellen en 'poef' verdwenen, maar ook 15 meter naast mij boven het weiland zwoof er 1. Ik ben uit de auto gestapt, en zag de bol op ong 3 meter boven het wegdek, een paar meter voor mijn neus, met een snelheid van 2 of 3 km per uur, het duurde rustig zo'n 20 seconden, de weg oversteken en zodra ie boven het andere weiland was, aan de andere kant van de weg, verdween het, recht voor m'n ogen. In de verte (paar 100 meter hoog) zag ik nogsteeds een paar van de andere identieke bollen (leken op wensballonnen) langzaam verderweg zweven, allemaal een willekeurige kant op, allemaal een andere snelheid, tot ze uitdoofden. Ik stond met met m'n mond vol tanden, en toen ik na ongeveer 20 minuten niet 1 bol meer zag, begon het weer met bakken uit de lucht te vallen (regen)
Ik heb mensen gevraagd... NIEMAND die ditzelfde venomeen heeft waargenomen als ik die avond. Ik heb dit aan niemand anders dan mijn ouders verteld.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Bleskensgraaf, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.