Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    1 driehoek

  • Wanneer

    29 november 2012 (16:55)

  • Waar

    Boxtel,
    bewoog richting zuidwesten

  • Alle details weergeven

BOXTEL, NB — Toen ik vanaf Gemonde in de richting van Boxtel fietste, over de Sint-Lambertusweg, zag ik aan mijn linkerhand (dus noordoost) een groot, wit licht, en twee kleine witte lichten. Ik dacht toen al: dit is een 'vreemd vliegtuig', maar fietste door. Op gegeven moment zag ik dat er vanaf de plek waar ik die lichten had gezien, een driehoekig object ver voor mij richting boxtel ging (dus zuidwest). Het was een driehoek, en hij gleed langzaam en vrij laag door de lucht, dus toen wist ik dat het geen vliegtuig was. Maar toen kon ik 'm niet meer inhalen, en verwijderde het object zich langzaam van mij. Ik fietste Boxtel in, en fietste Boxtel in via de Schijndelsedijk over de A2, en ging linksaf bij de Doctor de Brouwerlaan. Vervolgens ging ik rechts bij de Hendrik Verheeslaan, en stak de Brederodewegover; deze gaat dan over in de Monseigneur Bekkersstraat. Ik ging deze weg meteen links (bij de bushalte), en bij de volgende gelegenheid weer rechts. Toen fietste ik het centrum door, en bij de Molenstraat ging ik links. Op deze straat lag mijn bestemming; rechts net na de Raaphof, nl. het Albert Heijn. Toen ik echter hierlangs fietste (dus langs de afslag van het Raaphof), trok een aantal lichten mijn aandacht, en toen ging ik meteen links. Op de brug over de Dommel, waar de Raaphof overgaat in de Burgakker, stond ik stil, en zag ik drie lichten (er stond ook een andere vrouw te kijken). Daar begon ik te filmen, met mijn slechte mobiel, maar ik heb toch een aardig filmpje gemaakt. Ik zag een driehoek, met drie witte lichten op de hoekpunten: één van de drie knipperde af en toe. Het object zoemde zachtjes, en hing zo'n 100 m boven ons. Op gegeven moment (ik weet niet hoe het kan, doordat het object zelf zijn onderkant even verlichtte, of doordat het even een goede reflectie met een straatlantaarn vormde) zag ik de onderkant: deze was grijs, met in het midden een kleine 'bult', net als bij een zappelin, met een paar raampjes erin. Dit was maar even, en ook weer weg: ik weet niet of het object even wat lager is gaan hangen of dat deze onderkant even goed verlicht was. En toen verwijderde het object zich langzaam van ons, in de richting van het station en verder (zuidwest). Dit duurde zo'n 2/3 minuten. Toen ging ik naar de Albert Heijn, omdat ik daar moest werken; anders zou ik het object gevolgd zijn.
(ik ga zo spoedig mogelijk proberen mijn video erop te zetten, maar vanwege mijn oude mobiel - een Nokia 3600 - weet ik niet zeker of dit lukt)

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Boxtel, ufo-meldingen uit Noord-Brabant

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.