Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

TEN BOER, GR — Veel veel lager dan de lesvliegtuigjes van Eelde vliegend zwevend glijdend V-vormig object groter dan een Boeing 747 overvliegend van ONO naar WZW. Het verscheen plotseling in het donker en vloog rustig zonder geluid (glijdend) met een rustig constante tempo en verdween over mijn huis. Met voor witte lichtjes die mij doen denken aan vensters. Het leek doorzichtig.
Ik ben niet sensatie belust en heb getwijfeld om te melden vanwege meestal niet serieus genomen te worden. Ik kijk graag naar de sterren en satellieten en heb daar apjes voor voor op de telefoon. Heb de satellieten van Musk starlink en ook de iss vaak gezien.
Dit object heb ik nu 3 maal gezien. Vorig jaar voor het eerst. De zelfde richting, ik denk de zelfde hoogte en helemaal zwart zonder lampjes.
De 2 keer vloog het de andere kant op van over mijn huis naar het ooostnoordoosten in het donker verdwijnend en heel raar, het leek doorzichtig en het leek als een golf in de lucht. Alle 3 keer zonder geluid.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Ten Boer, ufo-meldingen uit Groningen

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.