Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

VOGELWAARDE, ZL — Locatie: Hengstdijk/Vogelwaarde, Zeeland. Zeer laag vliegend, langwerpig toestel. Was slechts enkele seconden zichtbaar. Het vloog vloeiend en geruisloos. De vorm leek langwerpig (door enkele lichten, die zich op een rij bevonden). Het was maar kort te zien. Ik vermoed vijf lichtpunten (op het toestel). Door de weerkaatsing van die lichten waren vaag de contouren van een metaalachtige constructie zichtbaar. Het vloog overduidelijk veel lager dan een vliegtuig, bovendien geen geluid hoorbaar.

Ter info: ik ging even naar buiten om de schuur af te sluiten en had het gevoel dat ik nog even een blik moest werpen op de naastgelegen oprit. Toen ik naar boven keek, zag ik de UFO kort verschijnen en weer verdwijnen terwijl ‘ie in noordelijke richting vloog. De lucht was kraakhelder met veel sterren. Heb daarna nog gekeken of ik ‘m elders zag opduiken, maar helaas. Het is de derde keer dat ik op deze locatie iets waarneem. Voorgaande twee niet gemeld. Die zagen er overigens anders uit. Beide keren violet licht.

Aanvulling: de UFO verscheen, nadat ik met het licht van m’n gsm die kant op scheen.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Vogelwaarde, ufo-meldingen uit Zeeland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.