Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

HUIZEN, NH — Op 1-12-22 stond ik rond 6 uur in de tuin en ik keek omhoog naar de sterren zoals ik wel vaker doe. Maar ineens zag ik plotseling een lichtpuntje voorbij komen die helemaal oplichtte, omdraaide en weer verdween. Ik dacht in eerste instantie nog aan een meteoriet of iets dergelijks. Maar toen kwamen er ineens meerdere lichtbollen met onnatuurlijke manoeuvres. Er was op een gegeven moment 1 object die recht boven me (op grote hoogte) een zigzaggende beweging maakte en toen oplichte met groen/wit licht en vervolgens met hoge snelheid doorvloog. Ik heb zelf ook flightradar erbij gepakt en op het moment van m'n eerste waarneming(en) was er geen vliegtuig in de buurt, bij latere waarnemingen kwam er wel wat vliegverkeer over maar die waren allen ook duidelijk zichtbaar met het blote oog. Het is me uiteindelijk gelukt om 1 object te fotograferen en 3 objecten op video vast te leggen. Het zijn helaas geen gedetailleerde beelden van de objecten en je ziet alleen een lichtpuntje verschijnen op de videos. Op de foto zijn 2 lichtpuntjes te zien, de bovenste is een ster en daaronder is een van de objecten die langs vloog. Tijdstip van het maken van de foto was 18:09. De kwaliteit is niet heel best, maar dat komt omdat ik ingezoomd heb staan fotograferen en filmen. Verder was het voor een groot deel helder en de sterren en vliegtuigen waren zoals ik eerder zei ook gewoon zichtbaar.

Op een gegeven moment waren het er bizar veel en kwamen letterlijk van alle kanten. En dat ging ging best een behoorlijke tijd door, want die foto en 3 filmpjes waren me niet in een keer gelukt te maken. Ik heb namelijk meerdere foto's en filmpjes geprobeerd te maken maar op veel filmpjes was niks te zien want ik had mn camera niet goed gericht in de lucht of was net te laat. Want het was gewoon richten in de lucht en de camera zo stil mogelijk houden en hopen dat het vastgelegd was... Ik kan hier vooralsnog alleen foto's plaatsen. Dus ik heb bij deze de originele foto en een klein beetje bijgewerkte foto zodat de lichtpuntjes wat beter zichtbaar zijn. En daarnaast heb ik er dus ook nog 3 filmpjes van waarop het was gelukt de objecten vast te leggen.. Ik kan overigens niet zeggen om hoeveel objecten het gaat want het waren er na een tijdje zoveel dat ik de tel ben kwijt geraakt.

Foto's

  • Meerdere vliegende objecten foto
  • Meerdere vliegende objecten foto

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Huizen, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.