Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

HAASTRECHT, ZH — Een object kwam vanaf de horizon recht op ons afvliegen, dacht eerst aan een helicopter maar al snel bleek dat nietbte kloppen, het object bleek kleiner dan ingeschat en maakte geen hoorbaar geluid. Het leek een plastic zak maar de vorm bleef steeds hetzelfde. Het leek met de wind mee te gaan maar daarvoor vloog het weer te stabiel en het veranderde zijn koers niet parallel aan de wind. Het leek af te dalen en vloog ongeveer 300 meter hoog volgens mijn partner, 100 meter volgens mijzelf (modelvlieger), lastig in te schatten omdat je nietbweetbwaar je naar kijkt. Het zou een losgeslagen vlieger kunnen zijn maar om 9.00 's ochtends niet heel logisch. Het had ook iets weg van een parapente maar zonder iets eronder (en dan houden ze geen vorm dus kan ook niet)
Het leek een wit rechthoekig middenstuk met driehoekige zijkanten die donker (zwart of blauw) gekleurd waren. Als de daling voortzette zou het geland zijn langs de Hollandsche IJssel tussen Hekendorp en Haastrecht.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Haastrecht, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.