Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ZWIJNDRECHT, ZH — Zwijndrecht-Maandag 7-11-2022/00:24u. Ik lag op bed zonder de gordijnen dicht naar buiten te kijken en zag ineens een wit verlichte schijf met hoge snelheid door de wolken vliegen, nee dit is geen vliegtuig of heli, anders had ik de motoren van het toestel gehoord, de wolken drijven niet op grote hoogte.

Door de wolken kon je hem wisselvallig zien. Er vliegen regelmatig helikopters als laagvliegende vliegtuigen rond de rivierdelta bij Dordrecht, maar die hoor ik altijd...zelfs met ramen dicht. Het object vloog uit de directie van Dordtse Kil richting het noordoosten. De lichtschijf was niet exact rond of ovaal, het leek ook wel of deze een soort stuitje had aan de achterzijde, zie tekening. Ook leek het wel dat het object "in verhouding tussen aarde en luchtruim" in een boog vloog.

Dit was mijn 3de UFO ervaring uit mijn leven sinds 1999, éérste keer was het een orb, een oranje gele lichtbol die uit de richting van Kijfhoek, in 2016 ook witte ovale witte stippen die afzonderlijk in formatie vlogen op grotere hoogte...

Ook weet ik na eigen onderzoek, dat regeringen op deze aardbol ook UFO's bezitten, voor het militaire complex, het hoeft niet allemaal buitenaards te zijn.

Schets

  • Wit verlichte schijf met hoge snelheid door de wolken vliegen. schets

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Zwijndrecht, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.