Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

WADDINXVEEN, ZH — Toen ik op 5 sept midden in de nacht uit mijn slaapkamerraam keek, zag ik midden in de lucht een redelijk groot blauw/groenachtig lichtobject. Het scheen fel door de dichte bewolking heen en verplaatste zich langzaam, eigenlijk niet in 1 bepaalde richting, dat varieerde, maar bleef gedurende een uur af en toe zichtbaar in de ruimte boven Waddinxveen waar wij uitzicht op hebben. Soms verdween het heel eventjes en kwam het weer terug. Daar kon ik mooie foto's van maken. Het meest fascinerend was dat op sommige momenten het object zich splitste (explodeerde, ging zó snel) in 5 kleinere bollen die samen formatie vormden. Ik zag de transformatie van het object in de 5 bollen, soort van explosie en na korte tijd ook weer imponeerden en de vorm van het sigaar achtige object weer aannamen. Daar heb ik geprobeerd video's van te maken maar 1. Het fenomeen kondigt zich niet aan en ging zo snel, dus een opname is meer geluk dan wijsheid 2. De video's zijn erg donker van kwaliteit ten opzichte van de foto's.
Ik heb een uur lang gefascineerd voor het raam staan kijken naar deze show! En nog steeds geniet ik na. Er is zoveel meer in het universum dan ons is aangeleerd. Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring.

Video

Foto's

  • Blauw/groen object, af en toe splitsend in kleinere bollen foto
  • Blauw/groen object, af en toe splitsend in kleinere bollen foto

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Waddinxveen, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.