Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

TIEL, GD — Hallo beste mensen.
Zijn er soms mensen die ook wel eens een black-out hebben ervaren, na een UFO te hebben gezien? Zelf maakte ik dit mee, en dat beïnvloed mijn hele leven. Alleen de angst al. En ook dat niemand je wil geloven.
Zou fijn zijn om met meerdere lotgenoten hier over te kunnen praten.

Eerste Ufo contact 1989 Wageningen om 2uur nachts. Zie een lichtbol overkomen, die geen geluid maakte en helderder was dan de steren.
Mijn intuïtie zei, dat klopt niet. Ik ging naar binnen om een zaklamp te pakken, zodat ik als die lichtbol weer overkomt ik zou kunnen seinen, en misschien een reactie terug krijg. Ik de tuin weer in, en even later inderdaad Weer een lichtbol. Ik seinen en plots gaat het licht uit van het object waarnaar er plotseling heel dicht bij een heel vel licht ging schijnen. Schrok me wezenloos en vluchtte naar binnen in huis. ik wat later toch weer naar buiten. Iets later in de tuin kreeg ik een black-out, kwam weer bij kennis met een heel tintelend gevoel over mijn lichaam, ik kijk naar boven en zie een driehoek van mijn weg vliegen zonder geluid. Zelf ben ik van mening, dat het eruit als de TR-3B
Na dit voorval, zie ik regelmatig die zelfde lichtbollen overkomen, tot de dag van vandaag. Ook heb ik later gezien dat die lichtbollen warpsnelheden bereikte. Het is onvoorstelbaar. Ik wil ieder die dit ook hebben meegemaakt succes wensen met het observeren van dit fenomeen, zoals ik ook doe en zal blijven doen.
Met vriendelijke groet Martin.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Tiel, ufo-meldingen uit Gelderland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.