Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

KROMMENIE, NH — Ik zelf werd om 2 uur in de nacht wakker en ik kon niet meer slapen, toen heb ik nog spelletje gespeeld op me telefoon. Ik werd moe, zat op instagram te bladeren en gegeven moment was het 2.57. Ik keer naar boven me raam en dacht woooow wat zijn de sterren zo helder en de lucht en zo duidelijk te zien dat er geen 1 wolk was en ineens zag ik een ronde UFO wat ik nog nooit gezien heb. Ik stond op, deed het raam open en keek naar buiten om zeker te zijn dat het geen helikopter was of een vliegende ster of iets dergelijks. Ik was duidelijk overtuigt dat het een UFO was want het was rond met heel apart licht en het was zo duidelijk zichtbaar omdat het niet op een ster leek want sterren zijn te ver en deze was echt dichtbij. Ik heb het van dichtbij gezien en daarna wou ik het opnemen maar hij was verdwenen. Ik maakte iedereen wakker in huis om te zeggen dat ik een UFO had gezien en werd gelijk gepest dat zo iets niet bestaat. Tja ik geloofde er ook nooit in tot dat ik het zag.
Ik weet 1000% dat dat het was, het kan niet anders. Ik ben meer van de wetenschap en meer 'eerst zien dan geloven' maar ik geloof mezelf en ik weet wat ik gezien heb en het was echt wat ik zag en heel apart. Ik slaap nu met m'n telefoon dus als ik het weer zie kan ik het ook gelijk opnemen maar zelfs dan gaat niemand me geloven denk ik. En waarom heb ik zo iets gezien? Is dit een voorteken of tja ik ben niet gek aan het worden toch neem ik aan?

Foto's

  • Om 2.57 heb ik in de lucht een ronde UFO gezien foto

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Krommenie, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.