Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ULFT, GD — Op 4 oktober j.l. stond ik rond 22:00 uur op een parkeerplaats op het industrieterrein te wachten terwijl ik (met het raam naar beneden) uit mijn auto keek.

Plotseling zag ik een V-vormige, grijze boemerang langzaam door de wolken verschijnen/komen. Het leek alsof ik schuin tegen de zij- en onderkant aankeek. Het had 3 constant brandende ronde lichten aan de onderzijde, één onder beide uiteinden van de vleugels en één onder de voorzijde van de neus/punt. Het object maakte geen geluid. Ik zag het object vrij scherp, waardoor ik kon constateren dat het hier duidelijk om een object/techniek ging, geen natuurverschijnsel/ruimte object/reflectie of iets dergelijks. De textuur van het object leek metaal, het beste te vergelijken met het lijnwerk van een "star wars millenium falcon".

Ineens vloog het onverklaarbaar snel vooruit, waarna het plots tot stilstand kwam en een andere richting opging met wederom een onverklaarbare snelheid. Vervolgens door de wolken en weg. Het object leek zonder weerstand te accelereren en te stoppen. De afstand die het in 4 seconden aflegde was dusdanig groot dat het absoluut geen vliegtuig/straaljager o.i.d. kon zijn.

Ik heb een schets op ware grootte gemaakt.

Foto's

  • V-vormige boemerang met 3 lichten vloog geluidloos door de wolken foto

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Ulft, ufo-meldingen uit Gelderland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.