Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

VLAARDINGEN, ZH — Mijn vriendin en ik heb samen op klaarlichte dag iets gezien wat wij nog nooit eerder hebben gezien.

Het betrof 3 objecten. Alle 3 donker ( zwart/grijs) van kleur en vlogen in formatie met constante, nog wel te volgen, snelheid van Zuid-Oost naar Noord-West. Kwamen uit de richting van Schiedam/Rotterdam. Wij hebben het ongeveer 5 a 10 seconden waargenomen waarna het uit ons zicht verdween achter de gebouwen. De objecten waren zeer duidelijk te zien omdat het die dag helder weer was (weinig bewolking). De objecten vlogen in formatie, zoals straaljagerpiloten dat kunnen. 1 voor op, de andere links en rechts vlak schuin achter. Het was lastig voor ons om in te schatten hoe hoog de objecten vlogen omdat we niet konden herleiden "wat" het was. Wel konden we vaststellen dat het niet heel hoog vloog. Ik geloof niet hoger dan 500 meter. De objecten vlogen namelijk laag genoeg om te zien dat het geen vliegtuigen waren. De contouren waren duidelijk en er was geen staart en waren er geen vleugels te zien. Ook was het zeker geen helikopter, zweefvliegtuig of iets dergelijks. Alle 3 de objecten leken een driehoekige vorm te hebben en vlogen over ons heen en deden dit compleet geluidloos. Geen enkel geluid. Ook leek het licht af te stralen, maar dit kon ook de reflectie van de zon zijn geweest. Wij hebben nog nooit zoiets gezien in de lucht. Als ik mocht inschatten wat het geweest zou zijn, leek enigszins op de F117's of B-2's, maar dat is net zo onwaarschijnlijk.

Omdat het een mooie en heldere dag betrof moeten andere dit ook gezien hebben. Is echt onmogelijk dat wij de enige zijn die dit gezien hebben. Het viel net zo op als een landend vliegtuig in de lucht, echter zonder enige vorm van geluid. Ook zou dit gespot moeten zijn door de verkeerstoren van Rotterdam Airport.

Wie weet wat dit is geweest? Wie heeft dit nog meer gezien?

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Vlaardingen, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.