Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

BORCULO, GD — Tegen een strakke blauwe hemel met helder witte wolkenpartijen schoof zonder enig geluid een vliegend object ter groote van een passagiersvliegtuig met de vorm van een rechthoekig, iets trapeziumvormig met licht schuine zijwand (andere zijde waarschijnlijk hetzelfde). De zichtbare zijwand was voorzien van half openstaande lamellen over de gehele lengte. De onderzijde was vlak met korte schuine wanden, zijn snelheid was ongeveer als een dalend vliegtuig vlak voor de landing. De kleur was donker, naar antraciet. Ik heb geen uiterlijke kenmerken waar kunnen nemen, evenmin verlichting of voortstuwing. Ook vleugels waren niet aanwezig. Het vloog boven het rechter wolkenpakket tegen de blauwe lucht naar boven het andere wolkenpakket en verdween uit het zicht. De hoogte was ongeveer 3- a 500 mtr (schatting). Mijn positie was vrijwel recht onder het phenomeen.
Ik ben de gehele dag van slag geweest. Alhoewel het zeker al 16 jaar is geleden raak ik het beeld niet kwijt wat nog steeds helder voor mijn geest verschijnt. Deze tekening geeft meer weer wat is gezien.

Foto

 • Zwart trapeziumvormig hoekig onbekend toestel. foto

Schets

 • Zwart trapeziumvormig hoekig onbekend toestel. schets

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Borculo, ufo-meldingen uit Gelderland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.