Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

KAMPEN, OV — 16-01-2020. Het was 's avonds tussen 6 en 7 uur. Ik kwam terug uit de supermarkt en zag een grote ster. Maar het leek mij vreemd dat ze zo laag en zo felle was. Toen ik naar hem keek, had een dubbel licht in mijn ogen. Ik heb gestopt om beter te kijken. Toen zag ik dat kleine objecten, zoals speelgoedvliegtuigen, brede cirkels om haar heen maakten. De vleugels van hen waren kort, stomp aan de uiteinden en recht. Ze flikkerden in verschillende kleuren. Het vreemdste was dat ze in cirkels rond een groot lichtpunt bewogen. Ze bewogen met grote snelheid, vlogen naar een groot punt en maakten opnieuw cirkels. Het was moeilijk om ze goed te zien, omdat de snelheid erg hoog was.
Twee vrouwen kwamen naar me toe en vroegen waarom ik stond. Ik liet het ze zien en ze zeiden dat het op een UFO leek.
Een grote punt hing ergens boven de horizon onder een hoek van ongeveer 30 graden. Achter hem zag je achterlicht.
Plots begon ze ook met een zeer hoge snelheid te bewegen en verdween, terwijl de kleine ook verdwenen, maar ik zag ze niet wegvliegen. Hoeveel van hen waren, kan ik niet met zekerheid zeggen, maar zeker dat ten minste drie.
Ik ging naar huis en na ongeveer een half uur keek ik uit het raam. Het heldere object stond weer op dezelfde plek en hing weer roerloos en deze kleintjes bewogen rond. Dit ging nog 10 minuten door en toen verdween alles net als de eerste keer. Dit grote lichtpunt begon weer naar de horizon te bewegen en verdween onmiddellijk.
19-01-2020 verscheen er opnieuw een lichtgevend object. Ik zag hem om ongeveer 21.00 uur. Toen hij arriveerde, weet ik het niet. Het is nu 12.30 uur 's nachts en ik zie hem nog steeds. Het object beweegt langzaam van links naar rechts, in hoogte en beweegt van mij weg. De beweging is niet zichtbaar, maar een verandering van plaats kan worden gezien. Het onderwerp heeft wit licht aan de ene kant en rood aan de andere. Over het algemeen komt er veel licht van hem en het heeft een lengte. Kleine objecten hebben flikkerend licht, wit, rood en mogelijk groen, maar ik kan het niet zeker zeggen. Ik zag 13 tegelijkertijd. Deze keer vlogen ze niet in een cirkel, maar willekeurig. Sommigen waren hoger, anderen lager. Ze stopten en bleven lang hangen. Toen vlogen ze weer. Ik probeerde foto's te maken, maar er was niets zichtbaar op de foto. Op een gegeven moment verscheen er een bericht - een kaartfout. Na 20 minuten werkte ze weer.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Kampen, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.