UFO Meldpunt Nederland

UFO melden

Wat u niet hoeft te melden:

  • Zwevende, vurige bollen – U heeft één of meer oranje, flikkerende objecten voorbij zien zweven in een tamelijk rechte lijn, op een hoogte tussen 50 en 300 meter. Dit betrof waarschijnlijk een Thaise lampion. (video)
  • Vliegende ster – U zag een witte stip zich met hoge snelheid in een rechte lijn voortbewegen tussen de sterren. Dit betrof waarschijnlijk het ISS of een satelliet. (video)

Velden met een * zijn verplicht.

Uw melding bevat de volgende fouten:

Persoonlijke informatie

Let op: Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging met daarin een link waarop u moet klikken om uw melding te plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven of misbruikt.

de voorwaarden

Uw waarneming

Bijvoorbeeld: Drie heldere bollen boven Amsterdam

DD / MM / JJJJ
UU : MM

Tip: Zie de kaart hieronder (oost is rechts, west is links)

Geef een gedetailleerde omschrijving van wat u zag. Denk hierbij aan kenmerken als grootte, kleur, geluid, hoogte en snelheid.

0 tekens (minstens 200)

Markeer de locatie waar het object zich bevond door op de kaart klikken.

° / °

Beschikt u over een foto van het object, kies dan hier het beste, onbewerkte bestand (JPEG, max. 5mb).

Heeft u meer foto's? Upload de beelden bij imgur.com. Na het uploaden verschijnt rechts de link naar de afbeelding (voorbeeld). Kopieer dit adres en plaats het in een reactie op uw melding.

Beschikt u over een videoregistratie, dan moedigen wij u aan deze te uploaden bij YouTube en hieronder het adres naar de video op te geven.

Melding wordt verstuurd