Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

MUSSELKANAAL, GR — Ik heb vrijdagavond 02-08 jl boven mijn woonplaats stadskanaal 3 fel oranje bollen / objecten gezien op verschillende tijdstippen. Het eerste object heb ik om ca. 22.05 uur gezien, ik stapte net door mijn schuifpui naar buiten en zag meteen een fel oranje bol ter grootte van een voetbal met hoge snelheid vanuit het zuiden op mij afkomen, ik schat op een hoogte van 500 tot 1000 mtr. en iets ten oosten van mijn huis.De snelheid was vergelijkbaar met die van een straaljager die overvliegt, ik ben op zij van mijn huis gelopen en heb het object ca. 20 sec. kunnen volgen tot het aan de horizon uit mijn gezichtsveld was verdwenen. Het object maakte geen geluid en vloog richting het noorden. Wat mij opviel dat toen het object zich verder van mij verwijderde ik ook een ovaalvormige bovenkant kon waarnemen en mijn insziens betrof het een mechanisch object waar het fel oranje licht onder vandaan kwam.
Ik ben vervolgens met de nodige vragen op mijn terras gaan zitten en tot mijn grote verbazing kwam er uit dezelfde richting om ca. 22.45 uur een 2e oranje bol aanvliegen van dezelfde grootte en op dezelfde hoogte en met dezelfde hoge snelhied en ook zonder geluid en ook deze verdween in noordelijke richting.
Vervolgens heb ik 5 min. later ca. 22.50 uur de derde bol waargenomen, precies als de 2 eerste bollen alleen behoorlijk trager en deze vloog meer richting het noordoosten.
In tegenstelling tot de 1e bol heb ik de 2e en 3e alleen waar kunnen nemen als een felle oranje lichtbol omdat het toen te donker was
om nog meer te kunnen herkennen.
Ik heb nog nooit iets dergelijks gezien en met name door hoe ik de eerste bol heb kunnen waarnemen heb ik geen enkele twijfel dat het hier om mechanische objecten ging maar ik heb er geen enkele zinnige verklaring voor daarvoor was het te vreemd.
ik heb helaas geen getuigen, ik was op dat moment alleen thuis

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Musselkanaal, ufo-meldingen uit Groningen

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.