UFO Meldpunt Nederland

Lichtbol (wit/blauw/rood) gezien vanuit Maasluis richting Delft

Door Alleblas op dinsdag, 20 maart 2012 (21:24) — 5 Reacties

Wat
1 bol-vormig object
Wanneer
20 maart 2012 (21:20)
Waar
Delft (Zuid-Holland)

Er hangt nu all ongeveer anderhalf uur een lichtbol, vanuit Maassluis gezien richting Delft. De lichtbol is in deze anderhalf uur niet van positie veranderd. De lichtbol 'flikkerd' in de kleuren wit/blauw/rood.

5 Reacties

 • Reactie verwijderd door auteur of redactie.

 • Johan
  #1 - 22:13 uur
  20 maart 2012

  Zie de melding hierboven, Is waarschijnlijk wel een ster. Zoek op knipperende sterren.

 • esther
  #2 - 23:22 uur
  20 maart 2012

  De lichtbol is geen ster, eerder een verdwaalde sateliet denk ik. Hij is nu in 15 minuten veel naar beneden en een stuk naar rechts gegaan. Wel apart, ik bekijk hem al een half uur vanuit mn raam.

 • Johan
  #3 - 23:37 uur
  20 maart 2012

  Maar zoals je weet beweegt de aarde, dus het is logisch dat de ster uit je beeld verdwijnt. Maak er ander een foto van?

 • Sp
  #4 - 00:22 uur
  21 maart 2012

  Het was een heillie staat op een tweet van regio15.nl misschien ook op hun site te lezen

 • Ruben Jacobs
  #5 - 19:13 uur
  27 maart 2012

  Beste lezer,

  Ik heb ook een verhaal van een UFO_verschijning die hier ontzettend veel op lijkt, Ik woon in Eindhoven, Nederland:
  Ik heb zicht en draag een bril alleen als nodig, maar droeg toevallig mijn bril toen ik naast mijn Slaapkamerraam stond, en keek naar buiten toen ik een vrij grote witte bol zag waar omheen Rode/Blauwe lichten flikkerde, de middelste witte bol leek ook soms rood te worden. Ik heb hier familieleden bijgehaald die met theorieen van supernovas sattelieten en helicopters kwamen die niet mogelijk zijn, want deze bol hing hier voor één maand lang. Elke avond keek ik hiernaar, maar heb verder geen expert hierbij gehaald. Deze bol bleef alle weken op dezelfde plek hangen. Toen ik vijf weken later dan mijn eerste zicht erop keek, zag ik dat er meerdere, kleinere bollen erbij waren gekomen, met dezelfde flikkerende lichten. De grote bol bleef nogsteeds op zijn plaats. Er kwamen steeds meer bij, tot er rond de dertig waren. Sommige draaiden in een cirkel met tweeen, sommige stonden stil en sommige draaiden met zijn drieeen in een cirkel of triangel. Ik heb hier ongeveer een uur lang naar gekeken, zonder spijtig genoeg iemand erbij te halen, toen ik in slaap viel. Hierna heb ik de grote bol of andere nooitmeer gezien. Ik kijk nogsteeds elke dag uit mijn raam. Niemand is er die mij serieus neemt, dus ik zocht eigelijk naar mensen op het internet die dat wel kunnen. Bedankt voor het lezen. -Canter.

Reageer

Belangrijk: Het reactieformulier is bedoeld voor reacties op deze specifieke melding. Heeft u zelf een UFO waargenomen, gebruik dan het meldformulier. Zo houden we het overzicht en de statistieken zuiver.

Uw reactie bevat de volgende fouten:

Let op: U ontvangt een e-mail met een link om uw reactie te activeren. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven of misbruikt.

Afbeeldingen en video: Links naar afbeeldingen, YouTube en Vimeo worden automatisch ingesloten. Upload uw eigen beelden bij imgur.com. Na het uploaden verschijnt rechts de link naar de afbeelding, onder Direct Link (email & IM) (voorbeeld). Kopieer dit adres en plaats het in uw reactie.

Tekstopmaak: **cursief **  *vetgedrukt*

Reactie wordt verstuurd