UFO Meldpunt Nederland

3 rode lichten boven Groningen/Hoogkerk

Door Rick op dinsdag, 7 februari 2017 (08:14) — 0 Reacties

Wat
1 driehoekig object
Wanneer
6 februari 2017 (20:15)
Waar
Glimmen (Groningen)
Objectrichting: Noordoost Windrichting: Oost @ 18,5km/u (20:25)

Gisteravond bij het uitlaten van mijn hond heb ik een voertuig gezien die ik kan plaatsen. het had 3 rode lichten waarbij ik eerste sterk het idee had dat hem om 3 afzonderlijk voertuigen ging maar bij bewegen zat ik dat de lichten tegelijk en qua afstand van elkaar het zelfde bleven en ik meen dat ik een ''body'' tussen de lichten kon zien. mijn hond, die normaal gesproken geen aandacht heeft voor alles boven een meter en zich het meest op (geuren) op de grond richt hoorde schijnbaar het voertuig (hoge tonen?) want hij kijk naar boven naar het voertuig en was duidelijk bewust van het voertuig en onrustig.
het was dicht bewolkt gisteren en ik had het idee dat het voertuig niet heel hoog was en schat dit op zo'n 100 tot 150 meter maar. ik heb geprobeerd er een filmpje van te maken met mijn mobiel, echter was deze ''opeens'' uit en ik moest ik hem eerst weer aandoen/opstarten.

dit alles duurde ongeveer 2min en de lichten doofde uit als het ware tot een punt dat ik het niet meer zag. of hetgeen ook daadwerkelijk weg was weet ik niet. ik ben verder gelopen naar huis. hierbij moet ik ook melden dat ik 2 buren ben tegen gekomen met hun honden en deze honden waren ook opvallende onrustig en keken veel naar boven, of de buren zelf ook iets hebben gezien weet ik niet, maar die kans is waarschijnlijk niet zo groot daar deze personen hun mobiel in de handen hadden en meer daar mee bezig waren.

comments powered by Disqus