Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    1 bol

  • Wanneer

    25 december 2013 (18:55)

  • Waar

    The Hague,
    bewoog richting noordwesten

  • Alle details weergeven

THE HAGUE, — 25 december 2013 1955 u. Den Haag
Lopend over de Grote Markt in Den Haag, even voor acht uur in de avond, het was natuurlijk al donker, .. zag ik een helder pulserend oranje licht (oranje als de lampen van een lantaarnpaal) en het pulseerde van helder naar zwakker enzovSoorts, ... Het begaf zich op een vermoedelijke hoogte van zo'n 1000 meter, bewoog snel, als een lijnvliegtuig, in één rechte lijn van zuidoost naar noordwest. Het had GEEN navigatielichten, zoals een luchtvaartuig deze wel heeft. Het oranje licht leek van een felle energiebron. Het was geen uitlaat van een normale jetmoter of iets dergelijks want ik zag het van de voorkant aan komen, boven mij passeren en in noordwestelijke richting aan mijn zicht verdwijnen, terwijl het tijdens mijn amper vijftien seconden durende observatie geen enkel geluid maakte. En het was doodstil op de grote markt, vanwege eerste Kerstdag. Verder wil ik nog vermelden dat het vliegende object niet echt een bolvorm was, maar meer een constructie die ik maar vaag kon waarnemen, alleen het heldere oranje licht, ergens in het midden, deed de schijn opwekken van een bolvorm.
Ik weet hoe snel een straalvliegtuig gaat en dit object ging even snel, zo niet sneller. Ik weet hoe Thaise lantaarns er in de lucht uitzien bij nacht, .. maar dit was er absoluut geen!Het was een grotere constructie, .. meer ter grote van een helicopter.. en met het heldere oranje pulserende licht ergens in het midden van de constructie...!Het bewoog echter te langzaam voor een meteoriet. Ik heb vaak meteorieten gezien.
Het is mijn eerste waarneming van een UFO.

Marcello R. Mark

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Buitenland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.