Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

UTRECHT, UT — Wie oh wie kan mij meer vertellen

Ik heb nu al 3 x in een kortere tijd zware zoemende geluiden gehoord vanuit de lucht in de nacht
De eerste keer rond 02.00 een zwaar zoemend monotoom geluid met meerder snelhuidsgeluiden dit heeft zeker wel 2 uur geduurd niks te zien maar het klonk ook erg ver en groot ik legde gelijk de link toengelijk naar UFOs het leek erop dat er een zwaar groot object ergens ver in de lucht was met meerdere kleinere objecten die razendsnel vlogen onder het grotere object.

2x was 2 maanden later ook snachts rond 3.00 het heeft maar even (15min) geduurd dit keer was het alleen een zwaar zoemend geluid met af en toe een zware schele piep

3x keer was 2 nachten terug rond 03.00 weer een zware zoemend geluid met meerdere snelheidsgeluiden/motoren. dit duurde maar 5 min. ook begon het heel erg te waaien en zelfs de wind maakte geluid. dit kan ook natuurlijk gewoon toeval zijn.

De geluiden die ik snachts hoor zijn zacht en klinken mijlenver en groot en klinkt beangstaanjagend (maar dat is meer omdat ik het niet goed kan plaatsen). Je kan het nmi alleen horen als je stil bent dus niet in een ruimte met kletsende mensen of in de auto met zachtjes muziek oid)

ik heb na mijn 1e waarneming de volgende dag politie gebeld die geen meldingen hierover hebben gehad en uit hebben gezocht dat er geen werkzaamheden waren in de buurt ze hebben mij doorverwezen naar de luchtmacht, deze mensen gesproken ze namen me niet erg serieus en waren kortaf en hingen op dat ze niks hebben waargenomen op de radars.

Hoe meer ik erover sprak hoe meer (ook naaste) belachelijker het werd gemaakt kortom ik kan nergens mijn verhaal kwijt ik wordt door mensen die mijn verhaal weten voor psychisch verklaard ondanks dat ze me kennen als een stabiel persoon ik heb bij mij 2e waarneming mijzelf getest dmv het raam dicht te doen oordoppen in/uit te doen om te meten of het niet in mijn hoofd zit.Ik weet daaordat het niet in mijn hoofd zit!

De laatse tijd heb ik het internet veel geraad proberen te plegen om dit te verklaren
Nu hoor je de laatste tijd vreemde verhalen over de regering (illuminaties), UFO's/aliens over het einde van de wereld, over ander bewustwording, dimensie etc.

Wie ohh wie kan mij helpen en mij duidelijkheid geven ik loop hier alleen mee en hoe meer ik spreek hoe gekker ik wordt verklaard.....

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Utrecht, ufo-meldingen uit Utrecht

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.