UFO Meldpunt Nederland

Vreemd object boven Heerhugowaard

Door Kimberly op woensdag, 29 juni 2011 (15:12) — 2 Reacties

Wat
1 sigaar-vormig object
Wanneer
28 juni 2011 (20:45)
Waar
Heerhugowaard (Noord-Holland)

Dit heb ik niet gezien met het blote oog, ik was foto's aan het maken van onweer. Ik fotografeerde recht omhoog, toen ik dit zag.

Foto

Resolutie
1024 × 768
Datum en tijd Dinsdag, 28 juni 2011 (19:02)
Sluitertijd 1/45
Diafragma f/3.5
ISO 400
Camera SAMSUNG SAMSUNG ES70, ES71 / VLUU ES70, ES71 / SAMSUNG SL600

2 Reacties

 • diana
  #1 - 11:11 uur
  25 september 2011

  afgelopen vrijdag avond was ik in heerhugowaard , in een stuk bos van een gehandicapte instelling voor een show, toen die was afgelopen en wij buiten verderop naar het open veld liepen hing er hoog in de lucht iets rond met licht naar beneden geen vliegtuig die waren er ook en knipperde met rood en wit licht zoals altijd en vliegen gewoon bewgen, dit bleef hangen echt lichtstraal naar beneden binnen 1 min het draaide en was zo snel weg geschoten je blijft steeds kijken van he he ja het ahngt er wecht en ik waarschuwde mncollega keek schoot weg weg was het.om 21.15

 • nick
  #2 - 19:35 uur
  26 november 2016

  Ik denk dat ik ook iets heb gezien vandaag zaterdag 26 november rond 6 uur, het had een fel geel vlammende kleur, ik dacht eerst dat het een vliegtuig was maar toen bleef het een tijd compleet stil staan in de lucht. Ik wou een foto maken maar mijn telefoon stond uit. Het vloog daarna weer veel sneller weg, sneller dan een vliegtuig zou gaan voor mijn gevoel. Ik daarna dacht ik dat het een komeet was maar toen dacht ik er weer aan dat het een tijdje stil stond. Ik heet nick voorham en ben 16 jaar. En dit is het raarste wat ik heb gezien. Het was dicht bij de plek op de kaart, Heerhugowaard.

Reageer

Belangrijk: Het reactieformulier is bedoeld voor reacties op deze specifieke melding. Heeft u zelf een UFO waargenomen, gebruik dan het meldformulier. Zo houden we het overzicht en de statistieken zuiver.

Uw reactie bevat de volgende fouten:

Let op: U ontvangt een e-mail met een link om uw reactie te activeren. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven of misbruikt.

Afbeeldingen en video: Links naar afbeeldingen, YouTube en Vimeo worden automatisch ingesloten. Upload uw eigen beelden bij imgur.com. Na het uploaden verschijnt rechts de link naar de afbeelding, onder Direct Link (email & IM) (voorbeeld). Kopieer dit adres en plaats het in uw reactie.

Tekstopmaak: **cursief **  *vetgedrukt*

Reactie wordt verstuurd